Als Wielwerktherapeut beschik ik over tal van technieken die jou daadwerkelijk in staat stellen om je doel te bereiken. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en zo is het ook met de technieken in het coachen. Wat voor de één wel werkt, kan voor een ander niets doen. Daarom vind ik het belangrijk om meerdere mogelijkheden en technieken te kunnen aanbieden. Het uiteindelijke doel zal altijd zijn om jouzelf de technieken te laten toepassen op jezelf, zodat je zelfredzaam wordt en weer zonder mij verder kunt. Hieronder kun je een kleine selectie zien van de meer bekendere technieken er in mijn "gereedschapskist" zitten (maar er zijn nog veel meer mogelijkheden);

  • Gesprekstechnieken
  • Ontspanningsoefeningen
  • Visualisaties
  • Neuro Linguïstisch Programmeren  (NLP)
  • Energiewerk
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Delenwerk (Gestalttherapie)
  • Regressietherapie
  • Acceptance & Commitment Therapy (ACT)

 

De Wielwerkmethode:

Alles is cyclisch.
Al het natuurlijke op deze wereld vormt, op zijn eigen manier, een cirkel. Alle processen, hoe groot of klein ook, zijn onderhevig aan wisselwerking en kringloop en daarmee oneindig. Of het nu om een boom gaat of om een tijdperk; alles is aan dezelfde natuurwetten gebonden. En de natuurwet van het Wiel is dat alles altijd in beweging is, maar dan wel in een natuurlijke richting. De zon gaat altijd in dezelfde windrichting op en beschrijft iedere dag dezelfde boog. Om de volgende dag het proces weer te herhalen. Ieder jaar loopt ten einde om gewoon weer opnieuw te beginnen.

Vanzelfsprekend maken ook wij mensen deel uit van deze wereld en dus hebben wij met dezelfde principes te maken. Het enige verschil met de zon is dat wij een keuze hebben.
Soms kiezen we er onbewust voor om tegen de stroom, tegen de richting in te gaan. We verzetten ons vaak zonder dat we het in de gaten hebben tegen de natuurlijke gang van zaken. We vergeten om rekening te houden met de wisselwerking en vragen ons vervolgens af waarom het allemaal niet loopt zoals wij willen. De Wielwerkmethode helpt je bewust te worden van jouw innerlijke stroom.En bewustwording maakt het mogelijk om keuzes te maken  

                  .37fa9bb0232936db9e78b4feab6d141d_f35.jpg

Visie

De begeleiding door Inn2you volgt de natuurlijke stromen en vindt plaats midden in de natuur. Hier is de rust en stilte om de antwoorden in jezelf te vinden. Dit klinkt misschien zweverig, maar ik begeleid dit proces op een manier die erg duidelijk en down-to-earth is. Directe en eerlijke communicatie is voor mij de beste manier om jou te begeleiden.