Coaching praktijk Inn2You

Over_inn2you_coaching_en_therapie.jpg

Inn2you, de dubbele N in de naam is geen typefout. INN staat voor het innerlijk, Inn2you gaat ervan uit dat alle antwoorden, alle oplossingen in jezelf aanwezig zijn.

Naar jezelf luisteren is niet zo maar een loze kreet, maar een leidraad waar iedereen baat bij heeft. Maar ja, soms is je innerlijke stem zwak of bang en dan is het moeilijk om hem te horen.

De 2 staat voor twee personen, namelijk jij en ik! Want als het soms niet meer alleen lukt, dan kan ik je helpen. Ik wil je weer in contact laten komen met jezelf, zodat je weer naar jezelf kunt luisteren en jij je leven weer in eigen hand neemt. En YOU staat voor natuurlijk voor jij, jezelf zijn, jouw stem.

Wie is Jeannette Dorsthorst?

Over_inn2you_jeannette_dorsthorst_1.jpg

Mijn naam is Jeannette Dorsthorst en ik ben 49 jaar. Na mijn studie Engels en geschiedenis aan de lerarenopleiding ben ik samen met mijn partner een financieel adviesbureau begonnen waar ik veel coachwerk heb gedaan en trainingen heb gegeven. Ik kon onze medewerkers goed begeleiden, inzicht verschaffen in hun eigen functioneren en ze enthousiasmeren om zo hun doelen te bereiken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons bedrijf snel uitgroeide naar een succesvolle organisatie.

In 2001 overleed ons pasgeboren dochtertje en deze trieste gebeurtenis heeft me doen besluiten om het roer om te gooien.  Na een periode van rouw en bezinning ben ik bewuster gaan leven en werden zingeving en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor me.  Door me open te stellen voor mezelf, anderen en de natuur, heb ik mogen ervaren hoeveel moois het leven te bieden heeft en kan en durf ik meer te genieten van het geluk dat op mijn pad komt. We hebben twee gezonde kinderen mogen krijgen en ik heb heel bewust ervoor gekozen om tijdens hun eerste levensjaren thuis te zijn. Naarmate de kinderen ouder werden, merkte ik dat ik meer wilde voor mijzelf.  Ik  besloot om weer te gaan studeren, maar dit keer een studie waarin ik mezelf kon ontwikkelen en waarin ik mezelf kon bekwamen om  anderen te helpen.  Bij Wielwerkopleidingen heb ik de studie gevonden die me het meest aansprak en inmiddels ben ik gediplomeerd en zelfstandig  Wielwerkcoach- en therapeut.