Alle antwoorden draag je in je, door natuurmeditatie maak je het onbewuste weer bewust. Inn2You biedt je de mogelijkheid om in alle rust, met of zonder begeleiding bij jezelf te rade te gaan. Natuurmeditatie is daarvoor een uiterst doeltreffende manier.

Natuurmeditatie bij Inn2You vindt plaats in een boshuisje aan de rand van een klein heideveld op een privé gelegen terrein. Hier midden in de natuur, zonder afleiding, kun je tot rust komen. Bezinning door natuurmeditatie, ongehinderd kunnen voelen, onbelemmerd kunnen ervaren wat er diep van binnen bij je leeft. Een kort gesprek met mij kan het uitgangspunt voor jouw persoonlijke natuurmeditatie, maar dat hoeft niet.

Je zult ervaren dat je weer contact maakt met je gevoel of intuïtie. Je kunt dieper graven door de natuur en stilte om je heen en zo kun je op een natuurlijke manier contact maken met die laag die net onder je bewustzijn ligt.

Weer in contact komen met jouw innerlijke stem, waardoor je weer durft te vertrouwen op je eigen keuzes en weer goed kunt voelen wat voor jou klopt en wat niet.

En soms kan het ook gewoon onthaasten zijn, inderdaad de verstilling zoeken in de natuur. Om weer even helemaal alleen maar met jezelf bezig te zijn of om je weer helemaal op te laden. Even weg uit de hectiek van alle dag.