c641d9ecaf53cc2b955e30995d378697_f54.jpg

Het is vaak heerlijk om moeder te zijn, maar tegelijkertijd slopend en frustrerend. Het vraagt het uiterste van je. Of je nou tussen de vuile luiers zit, met moeilijke pubers te maken hebt of een balans probeert te vinden tussen je baan en je gezin terwijl je het gevoel hebt dat je voor beide niet genoeg tijd hebt: mamfulness is iets voor jou! In 5 lessen leren we je hoe je hoe jij mamfulness oefeningen kunt inpassen in jouw dagelijkse routines. Eén les duurt 2 tot 2,5 uur. Je hoeft niet bang te zijn voor tijdrovende oefeningen, we weten hoe druk je bent als moeder. Met als doel om werkelijk aanwezig te zijn, oefenen om in het hier en nu te zijn zonder ergens anders te willen zijn. Mamfulness is oefenen in het ontwikkelen van een bewust en meelevend moederschap. Door mindfulness te combineren met persoonlijke ontwikkelingsoefeningen krijg je meer inzicht in jouw eigen patronen, je valkuilen en je talenten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en wordt duidelijk wat jij echt belangrijk vindt. Bovendien helpt mamfulness je om beter te ontspannen en meer te relativeren.

In onze lessen evalueren we samen onze ervaringen en door dit te delen vind je herkenning en begrip en leer je van elkaar. Door de oefeningen die je leert kom je weer dichter bij jezelf, breng je meer balans in je leven en ga je meer genieten van je gezin en

Samen met een vriendin?

 715a1988400e4e3d8e4e676a20569615_f88.jpg

Lijkt het je leuk om mindfulness samen met een vriendin te volgen i.p.v. in een groep? Dat kan ook! Dan komen jullie in de praktijkruimte van Inn2You de lessen volgen. We overleggen dan samen welk tijdstip voor jullie het handigst is.Zes lessen van ongeveer 1 uur waarin veel aandacht is voor jullie in een sfeer van vertrouwdheid en intimiteit. Heerlijk om samen te doen en om dit bewustwordingsproces te delen met elkaar. Voor jullie tweeën is het bedrag dan  € 450,- , dus           € 225,- p.p..