Coachpraktijk Inn2You

In de mooie bossen van de Veluwe is de praktijk Inn2You gevestigd in een eenvoudig boshuisje, geheel privé gelegen aan de rand van een heideveldje. Een fijne plek om te werken aan jezelf. Inn2You doet dit volgens de Wielwerkmethode. Deze methode gaat er vanuit dat alle processen volgens cycli verlopen, ook de processen in ieder mens. Coaching en therapie volgens Wielwerk zorgt ervoor dat je inzichten krijgt in jouw eigen processen en daardoor je eigen natuurlijke balans weer vindt. En dat je jezelf beter begrijpt en dat leidt tot meer vrede of compassie met jezelf en jouw omgeving. Ook maak ik als Wielwerktherapeut gebruik van meerdere onderdelen van bestaande therapieën en coach technieken. Zo zijn er dus verschillende manieren om aan jezelf te werken en is er altijd een manier die bij jouw past.

 

Coaching bij rouwverwerking

Rouwen is een zwaar proces en raakt alle lagen in je persoonlijkheid. De behoefte aan hulp tijdens rouwen is heel normaal en het is fijn als je die hulp vindt in je omgeving. Maar soms vind je dat niet of wil men je wel helpen, maar word je toch niet begrepen. Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen bij jouw rouwproces. Het is fijn om inzicht te krijgen in je rouwproces en om handvaten te krijgen om je leven uiteindelijk weer een nieuwe invulling te geven. Zelf heb ik meerdere keren ervaren hoe het is om een dierbare te verliezen. Daardoor weet ik goed hoe fijn het is om begrepen te worden en hoe coaching je kan helpen om je nieuwe leven weer in te vullen.

Natuurmeditatie

Natuurmeditatie is een fijne en doeltreffende manier om in contact te komen met die laag die net onder je bewustzijn ligt, om in contact komen met jouw onbewuste weten. Mediteren in de natuur is heerlijk rustgevend en je zult ervaren hoe je makkelijk dieper in jezelf kunt graven . Je maakt zo weer contact met je gevoel en je intuïtie en samen werken we dit uit, zodat je weer leert te vertrouwen op je eigen innerlijke stem.

Natuurmeditatie in combinatie met coaching en therapie zorgt ervoor dat je jouw interne drijfveren beter leert begrijpen en juist door te onthaasten en te verstillen, word je weer in beweging gezet.