Als Wielwerkcoach onderzoek ik samen met jou wat je echt wilt. Je kunt een duidelijke vraag hebben, maar je kunt ook je belemmeringen onderzoeken. Hierbij kun je denken aan: keuzes maken in je leven of in je loopbaan, het zoeken naar balans in je leven, omgaan met angst, verdriet en boosheid, het vergroten van je zelfvertrouwen of meer grip krijgen op je leven, je leven in eigen hand nemen.

Na de intakesessie(s) ga ik samen met je aan de slag, werken aan jouw persoonlijke bewustwording. Door bewust te worden kun je dingen veranderen, kun je dingen accepteren en kun je dingen loslaten en weer verder. Door bewustwording kun je keuzes maken die weloverwogen zijn en die jou verder helpen.
We werken samen aan doelen door het versterken van jouw goede eigenschappen. We laten je zelfvertrouwen groeien door zelfkennis en vergroten zo je talenten. Hierin heb je een keuze; je kunt ervoor kiezen om dit stap-voor-stap samen met mij te doen, of om alleen te zijn in de natuur aan de hand van opdrachten die naar aanleiding van onze gesprekken aan je gegeven zijn.Je krijgt ook technieken aangereikt die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Handvatten die jou helpen om je doel te bereiken. De technieken oefenen we eerst samen, zodat jij goed weet hoe je ze moet gebruiken om zo je doel(en) te bereiken.

In een gratis kennismakingsgesprek (ong. half uur) kan ik je meer vertellen over coaching en kun jij beoordelen of een coachtraject iets voor jou is.